O meni

Kaj počnem in s čim se ukvarjam?

Prehransko svetovanje

Lifestyle svetovanje

Strokovno predavanje

Strokovno pisanje

Projektno delo

Kdo je Jani?

Moje ime je Jani Konjedic. Sem diplomirani zgodovinar (UN) in diplomant italijanskega jezika in književnosti (UN) ter prehranski svetovalec po programih Fitnes zveze Slovenije in mednarodnega programa Precision Nutrition. Študij na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani sem zaključil z diplomskim delom Oris prehranskih navad v 20. stoletju.

Sem tudi bivši profesionalni športnik. Poleg šolskih in študijskih obveznosti sem treniral odbojko in vrsto let igral v prvi slovenski državni odbojkarski ligi in bil z Calcit Volleyem v sezonah 2015/16 in 2016/17 tudi pokalni prvak Slovenije.

Na poti učenja in raziskovanja o prehrani in življenjskem slogu sem že dobrih 7 let. Kar se je začelo z radovednim raziskovanjem lastnih težav, se je s časom spremenilo v strast in poklicno pot. Skozi “trial and error”, lastne izkušnje in svetovanje drugim sem se ogromno naučil in pomagal številnim drugim, tako z nasveti, kot s prehranskim in lifestyle svetovanjem.

Ukvarjam se s svetovanje, pisanjem, bloganjem in predavanjem o tematikah zdrave prehrane, diet, zgodovine prehrane, prebave in črevesja, prehranskih dopolnil, športa in športne prehrane, zdravega življenjskega sloga, stresa, spanja, miselnosti in duševnega zdravja.

S svojim delom trenutno veliko časa in pozornosti namenjam tematiki izgorelosti, s katero sem se v preteklosti boril in je bila deloma razlog za zaključek moje športne kariere.

Če bi želeli ostati v stiku z mano, biti obveščeni o tem, kaj počnem, o novih člankih in mojih osebnih spoznanjih, se prijavite na moja email obveščanja.

Sledite mi lahko tudi na socialnih omrežjih.


Moja izobrazba in kredence

Prehranski svetovalec Proteini.si
(2020 – 2021)
Prehranski svetovalec v trgovini s športno prehrano in dopolnili Proteini.si Shop Nova Gorica

PN Level 1 Certified
(2020)
Precision Nutrition Level 1, Certified in Exercise Nutrition

Diplomant italijanskega jezika in književnosti (UN) in diplomirani zgodovinar (UN)
(2020)
Študij na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani zaključil z diplomskim delom Oris prehranskih navad v 20. stoletju: Spreminjanje prehranjevanja in odnosa do hrane skozi 20. stoletje v ZDA in Evropi.

Odbojkarski klub Gen-i Volley Nova Gorica
(2019 – 2020)
Trener mlajših selekcij, pomočnik trenerja prve članske ekipe in svetovalec za prehrano

ZZM Naj lokalni program “Mladi športnik, bodi še boljši!”
(2019)
Nagrada organizacije Za Zdravje Mladih in Ministrstva za zdravje Republike Slovenije za najboljši lokalni program leta 2019.

Vodja programa “Mladi športnik, bodi še boljši!”
(2019)
Štiri brezplačna predavanja in delavnice, s katerimi smo mladim športnikom na Goriškem približali tematike zdrave prehrane, prehranskih dopolnil, zdravega življenjskega sloga in tehnik sproščanja.

Projekt je bil financiran s strani Ministrstva za zdravje in izveden v sodelovanju z Mladinskim centrom Nova Gorica.

ZZM Promotor zdravja
(2019)
Okrepil kompetence na področju zdravja mladih, mladinskega dela in projektnega vodenja

FZS Prehranski svetovalec
(2017)
Prehranski svetovalec I.stopnje po programu Fitnes zveze Slovenije